Jeg nægter at nøjes!

– Bare fordi man ikke kan tåle gluten er det ikke meningen at man skal undvære en masse gode ting…

Det er i hvert fald min holdning og noget jeg fra starten har prøvet at holde fast i.
Når jeg bager prøver jeg at bage de samme ting som jeg ville bage hvis det var med gluten, og når jeg laver mad prøver jeg at finde frem til en måde at lave det samme på bare uden gluten.

Det kan være svært nogle gange, men så er det godt at jeg har min far, for han kaster sig bare ud i det på mine vegne. Fx laver han tit glutenfri stegte sild til mig med rismel, fordi han ved at jeg elsker dem meget (kun hans opskrift, som stammer fra min farmor) og at jeg tit savner dem…
Har lige været forbi i denne uge og få en stor spand med hjem 🙂

Så husk det, der er altid en måde at lave tingene på så de er velsmagende og fuldstændig lige så gode som med gluten, sildene er et godt eksempel!

IMG_5924Hvad laver du som bliver lige så godt uden som med gluten i?

IMG_5924
(Brødet er selvfølgelig mit gode glutenfri surdejsbrød, se Evernoten for opskrift)

God weekend!
Brian

Skriv et svar