Pizzabager Brian tester mix!

Hej med jer!

Pizza, kan jeg ikke undvære! 🙂 Selvom jeg så vidt muligt prøver at leve godt og sundt, skal der være plads til lidt junkfood indimellem, og med et halv kg oksekød der skal bruges, nogle champignoner og en pose ost, så kom jeg pludselig på at lave en pizza til aften.
Jeg havde en pose Pizzamix fra “Glutenfri Zone” som skulle prøves.

Dejen var utroligt nem at lave. Rigtig god at arbejde med, og gør man bare som der står på pakken, går det glat. Selvom det lyder mærkeligt at putte gæren i koldt vand og derefter lægge dejen i køleskabet nogle timer, gjorde jeg det, og det blev super god. Smidig og rar at arbejde med. Nem at rulle ud uden at klistre osv.

Resten er individuelt, hvordan man vil toppe den. Men bunden er helt klart anbefalelsesværdig! Næste gang jeg bruger den vil jeg helt klart lige forbage den lidt på min pizzasten inden jeg topper den, denne gang var mit fyld meget vandigt hvilket gjorde at den aldrig blev så sprød i bunden som jeg tror den kan. Men den vokser fint og smager himmelsk!

Gå bare i gang med pizzaerne! 🙂 Den Glutenfri Zones hjemmeside

De bedste hilsener, Brian

Skriv et svar