Om mig og bloggen

Om mig - Brians Glutenfri Blog

I min familie er vi 3 der lever glutenfrit! Mor, storesøster og mig. Jeg selv opdagede det først. Jeg fik blødende mavesår som 23 årig, og levede derefter 7 år i madhelvede med ondt i maven, fordøjelsesproblemer, oppustethed, kunne ikke tabe mig, madlede osv osv. Lægerne rådede mig til at spise masser af fibre og A38… Det viste sig senere, at netop de ting kunne jeg ikke tåle! Men ingen læger snakkede med mig om at det kunne være fødevare intolerans der fik mig til at ha’ det sådan…

Da jeg var ca 30 år blev jeg gjort opmærksom på det af min kæreste. Først udelod jeg laktose, og det hjalp! Dernæst røg gluten nogle måneder efter, og for første gang i 7 år kunne jeg mærke hvordan det var at spise og blive mæt… en ekstrem lykkefølelse der trak tårer! Jeg havde det virkelig som om at min mavesæk var firkantet og maden nu nåede helt ud i hjørnerne, og at den før havde ligget som en hård rund bold inde midt i… Men nu var jeg fri og rejsen mod et normalt liv var begyndt!

Nu har jeg vænnet mig til at leve, rejse og tænke glutenfrit. Jeg har afprøvet diverse melblandinger, mærker, opskrifter, metoder og erstatninger, og ved nu hvad jeg vil bruge og anbefale. Og hver uge støder jeg på nye måder, alternativer, produkter og løsninger. Alt dette har jeg bestemt mig for at dele ud af! Jeg synes faktisk slet ikke det er svært eller besværligt at leve glutenfrit!

Det er vigtigt at vi deler erfaringerne med hinanden, og ikke mindst gør opmærksom på at det er muligt at leve glutenfrit, at vi ikke er syge og stakkels mennesker der altid må nøjes og ikke mindst prøve at få sat intolerans på lægernes, hospitalernes og supermarkedernes dagsorden!!

Her på bloggen vil jeg give adgang til de opskrifter jeg bruger, prøver, tilpasser og finder på, og som løbende bliver tilpasset. Jeg vil blogge om de produkter jeg sværger til, afprøver og finder rundt omkring. Jeg vil forsøge at forklare hvad jeg gør når jeg turnerer og rejser, da det tit er der det går galt når der er noget man ikke kan tåle. Ikke mindst vil jeg sætte stor pris på jeres input, opskrifter og ideer, bare de er relateret til gluten intolerans.

Håber I vil følge med og ikke mindst dele bloggen ud til jeres glutenfri venner i hele landet 🙂

De bedste hilsener,
Brian/Bryan

Om mig - Brians Glutenfri Blog

I min familie er vi 3 der lever glutenfrit! Mor, storesøster og mig. Jeg selv opdagede det først. Jeg fik blødende mavesår som 23 årig, og levede derefter 7 år i madhelvede med ondt i maven, fordøjelsesproblemer, oppustethed, kunne ikke tabe mig, madlede osv osv. Lægerne rådede mig til at spise masser af fibre og A38… Det viste sig senere, at netop de ting kunne jeg ikke tåle! Men ingen læger snakkede med mig om at det kunne være fødevare intolerans der fik mig til at ha’ det sådan…

Da jeg var ca 30 år blev jeg gjort opmærksom på det af min kæreste. Først udelod jeg laktose, og det hjalp! Dernæst røg gluten nogle måneder efter, og for første gang i 7 år kunne jeg mærke hvordan det var at spise og blive mæt… en ekstrem lykkefølelse der trak tårer! Jeg havde det virkelig som om at min mavesæk var firkantet og maden nu nåede helt ud i hjørnerne, og at den før havde ligget som en hård rund bold inde midt i… Men nu var jeg fri og rejsen mod et normalt liv var begyndt!

Nu har jeg vænnet mig til at leve, rejse og tænke glutenfrit. Jeg har afprøvet diverse melblandinger, mærker, opskrifter, metoder og erstatninger, og ved nu hvad jeg vil bruge og anbefale. Og hver uge støder jeg på nye måder, alternativer, produkter og løsninger. Alt dette har jeg bestemt mig for at dele ud af! Jeg synes faktisk slet ikke det er svært eller besværligt at leve glutenfrit!

Det er vigtigt at vi deler erfaringerne med hinanden, og ikke mindst gør opmærksom på at det er muligt at leve glutenfrit, at vi ikke er syge og stakkels mennesker der altid må nøjes og ikke mindst prøve at få sat intolerans på lægernes, hospitalernes og supermarkedernes dagsorden!!

Her på bloggen vil jeg give adgang til de opskrifter jeg bruger, prøver, tilpasser og finder på, og som løbende bliver tilpasset. Jeg vil blogge om de produkter jeg sværger til, afprøver og finder rundt omkring. Jeg vil forsøge at forklare hvad jeg gør når jeg turnerer og rejser, da det tit er der det går galt når der er noget man ikke kan tåle. Ikke mindst vil jeg sætte stor pris på jeres input, opskrifter og ideer, bare de er relateret til gluten intolerans.

Håber I vil følge med og ikke mindst dele bloggen ud til jeres glutenfri venner i hele landet 🙂

De bedste hilsener,
Brian/Bryan

Om mig - Brians Glutenfri Blog

I min familie er vi 3 der lever glutenfrit! Mor, storesøster og mig. Jeg selv opdagede det først. Jeg fik blødende mavesår som 23 årig, og levede derefter 7 år i madhelvede med ondt i maven, fordøjelsesproblemer, oppustethed, kunne ikke tabe mig, madlede osv osv. Lægerne rådede mig til at spise masser af fibre og A38… Det viste sig senere, at netop de ting kunne jeg ikke tåle! Men ingen læger snakkede med mig om at det kunne være fødevare intolerans der fik mig til at ha’ det sådan…

Da jeg var ca 30 år blev jeg gjort opmærksom på det af min kæreste. Først udelod jeg laktose, og det hjalp! Dernæst røg gluten nogle måneder efter, og for første gang i 7 år kunne jeg mærke hvordan det var at spise og blive mæt… en ekstrem lykkefølelse der trak tårer! Jeg havde det virkelig som om at min mavesæk var firkantet og maden nu nåede helt ud i hjørnerne, og at den før havde ligget som en hård rund bold inde midt i… Men nu var jeg fri og rejsen mod et normalt liv var begyndt!

Nu har jeg vænnet mig til at leve, rejse og tænke glutenfrit. Jeg har afprøvet diverse melblandinger, mærker, opskrifter, metoder og erstatninger, og ved nu hvad jeg vil bruge og anbefale. Og hver uge støder jeg på nye måder, alternativer, produkter og løsninger. Alt dette har jeg bestemt mig for at dele ud af! Jeg synes faktisk slet ikke det er svært eller besværligt at leve glutenfrit!

Det er vigtigt at vi deler erfaringerne med hinanden, og ikke mindst gør opmærksom på at det er muligt at leve glutenfrit, at vi ikke er syge og stakkels mennesker der altid må nøjes og ikke mindst prøve at få sat intolerans på lægernes, hospitalernes og supermarkedernes dagsorden!!

Her på bloggen vil jeg give adgang til de opskrifter jeg bruger, prøver, tilpasser og finder på, og som løbende bliver tilpasset. Jeg vil blogge om de produkter jeg sværger til, afprøver og finder rundt omkring. Jeg vil forsøge at forklare hvad jeg gør når jeg turnerer og rejser, da det tit er der det går galt når der er noget man ikke kan tåle. Ikke mindst vil jeg sætte stor pris på jeres input, opskrifter og ideer, bare de er relateret til gluten intolerans.

Håber I vil følge med og ikke mindst dele bloggen ud til jeres glutenfri venner i hele landet 🙂

De bedste hilsener,
Brian/Bryan