Er glutenfri en “god kur”?

– hjælp mig med at give Mathias det rigtige råd…

  
Hej allesammen!

Jeg har fået en mail fra en god følger på bloggen, som spørger ind til det at være glutenfri. Mathias skriver:

Hej Brian

Jeg hedder Mathias og har fulgt din blog omkring glutenfri og laktosefri kost. Jeg har lige læst din historie om intolerance hvortil du nævner at du ikke kunne tabe dig

Jeg har før din blog læst lidt om glutenfrihed, og fik læst mig frem til at det er en ret stor belastning for økonomien.. da jeg er på Su, så har jeg været meget tilbageholdende om at prøve det, men har hørt om det som værende en god kur

Spørgsmålet til dig er hvad du kender af “su-venlige” opskrifter, der giver gode resultater på vægten

Venligst
Mathias


Vil I ikke hjælpe mig med at give Mathias gode råd? Jeg er ikke sikker på at jeg mener, at man kan bruge det som en kur…. men på den anden side mærkede jeg selv hvordan kiloene raslede af mig da jeg gik glutenfri. Er dog overbevist om, at det var fordi jeg i mange år havde spist det uden at kunne tåle det, og at min krop derfor var fyldt af en masse vand og fedt som jeg ikke kunne komme af med…

Men som glutenfri kan man jo spise lige så usundt som alle andre! Og bestemt ikke slanke sig… Jeg skal da selv holde godt fast i træning og cardio for ikke at tage for meget på… Så nej, jeg tror ikke man kan bruge det som en kur. Men som en sund livvstil under en kur, måske! En timeout fra gluten mens man dyrker sport og spiser sundt…

Hvad tænker I? Hvad er jeres erfaringer?

Skriv et svar