Prøver noget nyt…

Fandt den her havrebrødsblanding i Rema 1000 i går. Den ser virkelig lovende ud! Er der nogen af jer der har prøvet den?

Den er godkendt af cøliakiforeningen, så det må være god kvalitet! Og så oven i købet økologisk…

Jeg bruger bare opskriften på siden, det synes jeg tit giver det bedste resultat. Og her er det et lækkert brød med honning og kanel!! Det lyder da fantastisk!

Lavede en masse hyben/æble/citron/ingefær marmelade i sommerhuset i weekenden, og det tror jeg vil passe perfekt til det her brød…

Fandt min Lekué bageform frem. Den har jeg altid haft rigtig gode resultater med. Kan virkelig anbefales! Der er noget med udformningen der gør, at skorpen bliver helt fantastisk. Og så er det nemt og enkelt, sviner meget lidt og brødet får en fin form. Har I prøvet den? Ellers bare spørg!

Nå, brødet hæver nu. Vender tilbage når det er færdigt og jeg har smagt det… Spændende!!

Kh, B.

Skriv et svar