Glutenfri i majsland!

– Cómo sobrevivir en México – Hvordan overlever man i Mexico? 

Nu har jeg været i Mexico i 4 dage og har efterhånden fundet ud af hvordan man overlever som glutenfri. 

Mexico er en fantastisk ferie destination. Særligt som spansktalende, men alle kan også engelsk. Smukt, varmt, eksotisk og nemt at rejse i. Vi kører rundt på Yucatan halvøen (det bedste sted som turist i Mexico) i lejet bil og oplever Maya kulturen og mad kulturen på egen hånd. Anbefalelsesværdigt!

I Cancun startede jeg med at gå i Walmart. Denne gang havde jeg selv kun medbragt en lille pose med rugbrød fra Rema som hurtigt røg i flyet, da det eneste British Airways syntes jeg skulle have til morgenmad var frugt… Og det kan jeg bare ikke leve af, slet ikke på Tom mave da fruktosen giver mig mavepine…

I Wal-Mart havde de heldigvis en lille glutenfri afdeling. Mest med bageblandinger og enkelte søde sager. Jeg købte Mariekiks og Oreos agtige ting, samt noget som er kommet mig rigtig meget til gode: Majstortillas og majsbrød. Disse to har jeg brugt til min morgenmad når de andre får toast, og det fungerer fint! Derudover er der masser af frugt og omelet. 

Frokost og aftensmad er en ren fest! Madorgie nærmest! De fleste af deres tacos er på ren majsmel, men jeg spørger altid først. Har man cøliaki er jeg ikke sikker på skat det er lige så nemt, men det fungerer for mig. Lækre retter med masser af friskhed og smag! Guacamole smager som aldrig før…

   
Dette var den første blog fra tacosland, kommer snart tilbage 😉

De bedste hilsener,

Brian 

Skriv et svar