Hvad gør du egentlig med morgenmad?!


Jeg har selv været igennem mange faser mht morgenmad…

Den er ualmindeligt vigtig for mig. Så meget så jeg faktisk tit tænker på morgenmad når jeg går i seng 🙂

I lang tid spiste jeg de dyre, dyre glutenfri havregryn med laktosefri mælk på. Men fandt ud af, at det simpelthen var for stor en kulhydratbombe at starte dagen på for mig… Jeg har også været besat af youghurt (laktosefri) i alle mulige afskygninger, men aldrig følt at det lagde en god bund…

Heldigvis har jeg nu opdaget at jeg ikke længere reagerer på laktosen i fx Skyr, så jeg har fundet min perfekte morgenportion:

4 spiseskeer skyr naturel med frugtkompot og müsli på.

Kompotten laver jeg selv ugentligt af rabarber, ribs, jordbær, æbler osv.

Müslien er altid Sempers den med æblestykker og kanel, eller den lille frugtmüsli fra Super Brugsen.

Sammen med en kop dampende kaffe er det en hel lykkepakke for mig og min sarte mave hver morgen 🙂 Jeg får en masse protein af Skyr som jeg bruger når jeg styrketræner og fibre i müslien. Og så smager blandingen himmelsk!

Hvad gør du?

Skriv et svar