Det gør mig faktisk lidt gal…!!!

“Drop laktose- og glutenfri produkter medmindre du er decideret allergisk”, siger flere såkaldte eksperter… Jeg er målløs!!

  
I dag læser jeg i Søndagsavisen, at det er en forsvindende lille del der har brug for gluten- og laktosefri produkter. Ifølge nogle såkaldte eksperter.

Jeg tror de tager fuldstændig fejl! Jeg tror der er mange flere end man egentlig ved som ville nyde godt af det. I artiklen sammenligner de folk som mig, der ikke har diagnosen cøliaki, med dem der bare vælger det fordi de tror det er sundere, og det provokerer mig! De tager sig gudhjælpemig den frihed at kalde det for en falsk angst fordi de ikke tror at folk selv kan bedømme om de lever bedre uden eller ej!

Jeg har levet uden gluten (og tildels laktose) i snart 8 år, og aldrig har jeg det bedre og været i bedre form. Skulle jeg så tænke, at jeg bare er hysterisk og begynde at købe almindelige og billigere produkter?

Øv, jeg synes de vildleder og ikke mindst undervurderer behovet der er for disse produkter.

Hvad tænker du?

Skriv et svar