Jamen, så dør jeg…!!

Sådan har jeg det seriøst hvis jeg ikke har morgenmaden inden for rækkevidde når jeg vågner… Min mave råber og skriger efter føde (og kaffe), og der skal helst ikke gå for længe…

Jeg ved godt at jeg skriver rigtig meget om morgenmad, men det er bare virkelig vigtigt for mig…! 🙂 
Jeg kan faktisk næsten gå i panik hvis jeg har glemt at købe skyr eller andet jeg kan spise når jeg vågner. Faktisk gør det decideret ondt nogle gange, måske fordi jeg har er gammelt mavesår der ikke kan lide at mavesækken er helt tom…

I hvert fald skal jeg ha’ mad!

Og når man så er ude at rejse kan det virkelig blive et problem. Man ankommer sent på dagen og når ikke at ‘sondere terrænet’ og så har vi problemet 🙂

Det skete for mig i sidste uge i Berlin. Der var ikke morgenmad på hotellet (der plejer man ellers tit at kunne finde bare ét eller andet spiseligt), og den lokale Netto havde ingen glutenfrie alternativer…
Efter en times panik vandren rundt i kvarteret endte jeg med 2 youghurter, 3 æbler og en himmelsk æske chokolader med puffede ris. Dem kan jeg virkelig anbefale!!! :-p 

Hvad plejer du at gøre? Hvordan sikrer du din overlevelse??

Glæder mig til lidt inspiration 🙂

Brian

 

Skriv et svar