En glutenfri glædesdag!

 
I dag havde jeg undervisning på Medie- og journalisthøjskolen i Kbh hele dagen, og fik den der gode overraskelse der gjorde at jeg fik lyst til at dele… Ikke fordi jeg forventer at mange af jer skal komme lige der forbi, men fordi de positive oplevelser kan være med til at holde fast i troen på, at glutenfri alternativer måske bliver almindeligere med tiden… Så hermed en opmuntring! Ingen opskrift eller gode råd, bare ren og skær glæde.

Jeg må indrømme, at jeg ikke forventer det store glutenfri udvalg i en uddannelsesinstitutions kantine… Det er nok bare min bitre erfaring der taler… Men i dag fik jeg serveret et lækkert måltid så jeg nærmest stadig er mæt!

Kokken var blevet adviseret af studiesekretæren og havde simpelthen lavet samme lækre spaghetti carbonara til mig som var på buffeten, bare med glutenfri spaghetti. Sikkert ikke en særlig stor udfordring for ham, men en KÆMPE lykke for mig på en travl dag.

Og brød var der også til!! Mit eneste problem når det sker er, at jeg føler jeg bliver nødt til at spise helt op… Kan ganske enkelt ikke levne når det sker så sjældent!

Hermed lidt glutenfri glæde og en opfordring til at dele din’gode gluten’ historie i kommentarerne herunder så evt nye glutenfrie eller andre der kæmper lidt kan læse, at det faktisk nogle gange kan være let 😉

Brian

Skriv et svar