Det ka’ da godt være det ikke er særlig sundt…

– men kammerjunkere skal INGEN undvære, hvis du spørger mig! 🙂 Så hellere gå en ekstra lang aftentur…

Jeg har testet de nye glutenfri kammerjunkere fra de gode Coronet Cake Company som sidste år berigede os med æbleskiver, lagkagebunde, brunkager og pebernødder op til jul. Dejligt at de er så obs på vores behov!
IMG_7559Jeg er rigtig glad for dem, og har hurtig fået has på de 4 kasser jeg fandt…. Der er bare noget med forår/sommer og koldskål med kammerjunkere 😛

De er bagt rigtig godt, knaser meget og har en dejlig smag, præcis som jeg synes kammerjunkere skal smage. Jeg har altid været rigtig glad for de mere ‘brød agtige’ af slagsen, som er tørre og melede, men disse Coronet kammerjunkere er lidt mere ‘marengs agtige’ i konsistens og smag, hvis det giver nogen mening? Det er dog noget jeg sagtens kan leve med, og hvis jeg ser dem i Meny (som Coronet siger har taget dem ind) eller COOP butikkerne som har købt et parti (det vides ikke helt hvem og hvor de sælges) eller i Netto som forhåbentlig får dem, så køber jeg helt sikkert nogle flere!
Hvis der er nogle spørgsmål, så bare skriv til Coronet på deres Facebook side her, så svarer Brian på et tidspunkt: Coronets Facebook side.

Jeg er dog stadig stor fan af mine hjemmebagte, som det efterhånden er blevet fast tradition hvert år at jeg bager 3-4 gange henover sommeren, dobbelt portion. Det har jeg lige gjort i dag, og hele huset dufter af nybagte kammerjunkere… Mmmm…. Det er lidt et stort arbejde at først rulle dem og så skære dem over, men også meget hyggeligt. I dag brugte jeg Mixwells hvide basismel i stedet for Blå Finax som før, og det fungerer fint. Dejen var umiddelbart meget mere klistret end den plejer, men efter køl og med lidt mel på bordet gik det helt perfekt.

IMG_7792Det skulle du prøve! Du kan finde kammerjunke opskriften i opskriftssamlingen.

De bedste hilsener,

Brian

Del her:

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Om mig - Brians Glutenfri Blog

Om mig

I min familie er vi 3 der lever glutenfrit! Mor, storesøster og mig. Jeg selv opdagede det først. Jeg fik blødende mavesår som 23 årig, og levede derefter 7 år i madhelvede med ondt i maven, fordøjelsesproblemer, oppustethed, kunne ikke tabe mig, madlede osv osv. Lægerne rådede mig til at spise masser af fibre og A38… Det viste sig senere, at netop de ting kunne jeg ikke tåle! Men ingen læger snakkede med mig om at det kunne være fødevare intolerans der fik mig til at ha’ det sådan…

Populære indlæg

img_6614
Mads’ glutenfri hindbærdrøm 🇩🇰
img_6726
Lækker glutenfri kromiddag i det jyske ✨🍽️🍷
img_6851
Glutenfri påsketærte med blommer og marcipan 🐣
img_6509
En sygedag fra skole betyder vafler 🧇
img_6818
En orange glutenfri fejring 🧡💪🏼🥳

Arkiver

maj 2016
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031