Vi har virkelig været heldige at nyde mange venners selskab den her påske, både i sommerhus og hjemme ☀️🥰🥳🐣
Alle har selvfølgelig nydt glutenfrie lækkerier og jeg har fået mulighed for at afprøve en masse produkter fra Løvegårdens webshop og andre steder.
På vej hjem igennem Sverige for kort tid siden, købte jeg nogle glutenfrie digestive kiks, da jeg længe har haft lyst til at lave en cheesecake 😋
Jeg fandt denne opskrift og tog alt det nødvendige med i sommerhuset 🤓
Egentlig er en cheesecake lidt i den besværlige kagekategori for mig. Jeg er mest til de lidt hurtigere og nemmere løsninger, men den smager bare så godt, så jeg bestemte mig for at kaste mig ud i kunsten. Var kun lidt bekymret for husblas og konsistens…
Bunden er nem og super lækker! Den fik mange komplimenter af gæsterne, da den er bedre end den ordinære cheesecake bund som tit blot er kiks og smør. Her er der både mørk chokolade, marcipan, mandler og citronskal i. Nem at trykke ud og smager himmelsk! ✨
Resten gik også godt. Det er meget skiften frem imellem skåle og man skal lige holde tungen lige i munden, men hvor smager sådan en creme dog fantastisk 🤩
Kagen har en lækker citronfromage smag over sig, og bliver kun bedre af bunden, flødeskum på toppen og selvfølgelig alle de lækre påskeæg som pynt! 🥳✨
Man behøver ikke den gule frugtfarve, men det giver virkelig et flot resultat 👌🏼🤓
Den MÅ du prøve!



