Jeg har sat mig for at afprøve så mange glutenfrie pizzabunds blandinger som jeg kan finde 🥳 Er lidt af en kartoffelpizza elsker, så det giver god mening at finde den bedste bund.
Fra Løvegården har jeg modtaget denne Tjois blanding som jeg aldrig har afprøvet.
Det var en lidt travl dag hvor jeg kom sent hjem fra vandretur på Kullen og fik gæster til Eurovision, så dejen skulle helst være lidt nem og hurtig.
Det var den ikke helt…. Jeg skulle nok have valgt en anden lige den dag, for her var vi ude i en klistermasse som skulle smøres ud og efterhæve imellem olierede bagepapirer… liiiidt besværligt, synes jeg😅. Jeg kan bare bedst lide en dej man kan arbejde med, ælte og rulle ud.
Massen i sig selv var nem nok at røre sammen, men resten var lidt besværligt og jeg endte med at droppe bagepapiret ovenpå imens den efterhævede… det gik dog alligevel.
Resultatet blev fint. Måske lidt til den crispy side, men den smagte godt og som glutenfri pizzaspiser er man jo efterhånden vant til lidt af hvert 😅
Så, hvis du har god tid og vil prøve en anderledes fremgangsmåde med et godt resultat, kan du godt tage fat på denne blanding 👌🏼🤓



